Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Gyakran ismétlődő kérdések

Hogyan vásárolhatok?

Webáruházunkban teljesen egyedi fényképes ajándékokat készíttethet, az oldalt bárki szabadon látogathatja, regisztrációval, vagy akár anélkül is szabadon vásárolhat, böngészhet a tartalmak között.

Amennyiben teljes jogosultsággal rendelkező felhasználó szeretne lenni, a Regisztráció menüpont alatt található oldalon kell megadni a kért adatokat. A regisztráció minden felhasználó számára ingyenes.

Webáruházunkban akár egy darab terméket is rendelhet, a termék kiválasztása után, a rendelés leadásánál tudja feltölteni az Ön által kiválasztott képet. A kép mérete nem haladhatja meg az 5 Mb-ot.

Egy termékhez csak egy kép feltöltése lehettséges. Ha több képet szeretne a kiválasztott ajándéktárgyon elhelyezni, úgy a megrendelés befejezése után a gondosimre@freemail.hu e-mail címre kell a többi képet elküldeni. E-mailben a .jpg, .jpeg formátum mellett küldhet más fájlformátumokat is (.tif, .png stb.) Nagyobb mennyiségű kép esetén a küldés akár egy ZIP (.zip) file-ba csomagolva is lehetséges.

A webáruzban található árak 1 db termék gyártására vonatkoznak, tartalmazzák a nyersanyag árát, a kép felvitelének költségét és az ÁFA-t is.

 

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt ajándéktárgy?

A termék gyártását a nyomat grafikai munkájának elvégzésével kezdjük, ez a megrendelést követő munkanapon történik meg. Az elkészült nyomat tervet e-mail-ben juttatjuk vissza Önnek. Amennyiben a grafika, illetve a leszerkesztett kép elnyeri tetszését, az Ön visszajelzése után szinte azonnal elkezdjük a gyártást.

Az üzletben (Edelény, Hősök tere 3.) való átvétel, a nyomatterv elfogadása után akár 1 munkanapon belül is lehetséges. Amennyiben postai úton kérte a termék kiszállítását, a megrendeléstől, illetve a nyomatterv elfogadása után számított 1 – 2 nap után feladjuk.

Előfordulhat, hogy a kiválasztott ajándéktárgy nincs raktáron, ez esetben a szállítási határidő maximum 3-7 munkanapot vehet igénybe. Megrendelését országosan szállítjuk!

 

Hol található az üzletük, mi a nyitva tartási ideje?

Üzletünk címe: 3780 Edelény, Hősök tere 3.

Nyitva tartás:

H – P: 9-16 óráig

Szombat: 9-12 óráig

 

Külföldről rendelhetek-e ajándéktárgyat?

Sajnos jelenleg csak magyarországi megrendeléseket tudunk teljesíteni.

 

Rendelhetek egyszerre több terméket?

Természetesen, webáruházunk akár több különböző termék megrendelését is támogatja.

 

Milyen felbontású vagy méretű képre van szükség?

Lehetőség szerint az Önnél lévő legnagyobb felbontásban küldje a képet, az eredeti fotót ne vágja, ne szerkessze, mert az a minőség romlásához vezethet.

A képeken való szerkesztési feladatokat a kéréseinek megfelelően végezzük el.

A minimum felbontás 800x600. Az ettől kisebb képek nyomtatási minősége nem biztos, hogy megfelelő lesz. Kérjük, minél nagyobb képet töltsön fel.

Amennyiben szükséges és lehetőség van rá, a képeken kisebb szerkesztéseket, minőségi javításokat külön költség felszámolása nélkül el végezzük.

 

Telefonon is leadhatom a rendelésemet?

Nem. Az esetleges félreértések elkerülése miatt kérjük megrendeléseiket webáruházunkban, vagy e-mail-ben szíveskedjen leadni.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Termékeinket a DPD futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz.

0 - 9999 Ft.-ig: 1890 ft
10.000 Ft. felett ingyenes 

 

Mik a fizetési lehetőségek?

Fizetési módot a rendelés leadásakor a kosárnál tudja kiválasztani.
Áruházunkban fizethet előre utalással, vagy utánvétellel.

 

Segítség

Elakadt? Információra, segítségre lenne szüksége?

Keressen bátran!

Telefon: +36/30/9650-334

Webáruház készítés